четвер, 13 листопада 2014 р.

Семінар для учнів 11 класу біолого-хімічного профілю з викладачами кафедри хімічної технології Хмельницького національного університету.

13 листопада на базі Рівненського природничо-математичного ліцею "Елітар" відбувся семіар-практикум на тему "Хімічні технології- ера майбутнього". На семінарі були присутні учні 11 класу біолого-хімічного профілю, вчителі кафедри природничих дисциплін ПМЛ "Елітар" та представниця кафедри хімічних технологій Хмельницького національного університету Ольга Параска, голова наукового товариства студентів і молодих вчених
Хмельницького національного університету заступник керівника експериментальної лабораторії промислової хімії, кандидат технічних наук, доцент кафедри хімічної технології,старший науковий співробітник науково-дослідної частини. Учні 11 класу поділилися власними науковими проектами та напрацюваннями в газузі використання промислово-хімічних методів дослідження різних типів тканин і харчової сировини. Викладачка кафедри зацікавила вчителів і учнів презентацію про природоохороні хімічні технології та розповіла про нові спеціальності на кафедрі. Учні були у захваті з проведення хімічної вікторини яку провела пані Ольга разом з вчителем хімії ПМЛ "Елітар" Данилюком Р.Е.